Drveni Baštenski Nameštaj

Pergole / Garnitura / Kapije / Ograde

Letnjikovac

Baštenski Nameštaj – Letnjikovci – pergole su konstrukcije koje su samostalno podignute u dvorištu ili ugrađene uz stambeni objekat kao njegov nastavak tj. deo opšteg arhitektonskog rešenja. Služe za sedenje, odmor, prostor za roštilj, sunčanje u dvorištu i sl. Uz letnjikovac mogu da se zasade puzavice koje svojim lišcem mogu da pruže prijatnu hladovinu. Drvena konstrukcija koja se pravi u Ambijent Dizajn-u je napravljena od najkvalitetnijeg drveta koje se koristi za spoljašnje konstrukcije. Prirodnost i lep izgled nosača obezbeđuju drvene grede napravljene od Sibirskog ariša. Podloga za letnjikovac može da bude vec postojeća zaravnata površina, beton, šljunak, trava ili deking. Pergole se mogu postavljati i na već sagrađene terase uz kuću. Tada one deluju kao spoljašnja soba za boravak u poluotvorenom prostoru.

Baštenska garnitura

Ambijent Dizajn je u saradnji sa dizajn studiom iz Italije kreirao Baštenski Nameštaj odnosno baštenske garniture tj. novu liniju proizvoda Net Garden. U saradnji kvalitetnog materijala i modernog dizajna stvoren je set za dvorište ili terasu. Svetski trend u dizajnu nameštaja i enterijera, industrijski stil možete i vi da posedujete. Kombinacija čvrste metalne konstrukcije i masivnog ali elegantnog drveta daje spoj industrijskog stila na italijanski način.

Baštenskae garniture su zaštićene kvalitetnim lakovima tako da je otporan na sve vremenske uslove i može se koristiti i napolju i unutra. Metalni deo je zapečena boja (polimerizacija) i tako ima najbolje karakteristike u pogledu otpornosti na mehaničke uticaje, koroziju i vremenske uticaje prirode.

Drveni deo je od jasena, po vašoj želji ga možemo bajcovati nekim tonom iz ton karte a zatim se lakira nekoliko slojeva laka. Drvo vizuelno zadržava prirodna svojstva i dodatno se tretira lakovima kako bi odolelo vremenu.

Paleta Boja za drvo –>

Drvene Kapije

Ograde za dvorište

Pod Baštenski Nameštaj ubrajamo i lepe dvorišne ograde koje se postavljaju brzo i lako, učiniće vaše dvorište atraktivnijim i funkcionalnijim. Pored standardne ponude možete izabrati i boju ili dezen. Lako se postavljaju i dugo traju. Prodajemo ih na dužni metar u tri visine: 40cm, 80cm, 110cm.

Dva modela za dve površine

Postoje dva modela ograde za dve vrste podloge. Za zemljanu površinu koriste se ugrađeni šiljci za ubadanje u zemlju. Dok se za postavljanje ograde na ravnoj tj. betonskoj površini koriste T stope. Prilikom naručivanja naglasite koji od ta dva modela želite.

Lako i brzo postavljanje ograde

Dobra stvar u celoj priči ograđivanja prostora je lakoća postavljanja ograde. Postavlja se u tri koraka. Ograde šaljemo brzom poštom adekvatno upakovane. Kada vam ih kurir donese predstoji vam tri koraka do njene brze ugradnje, otpakivanje, sklapanje, zabadanje ili samo postavljanje na željenom mestu.

Gde možete postaviti ogradu

Ograđivanje prostora može da bude jednostavno i zanimljivo. Sa našim ogradama možete da ogradite: male bašte, velike bašte, baštice, terase, stepenice, dvorište, prostor za kučiće, plastenik, mini povrtnjak, cveće, rasad, ružičnjak, staklenik, prostor za kućne ljubimce, radni prostor, ostavu, ostavu za alat, prostor za dečiju igru, prostor u stanu, butiku ili ordinaciji, kafić, restoran, poslovni prostor, letnju baštu, balkon, ograđeni prostor po zahtevu inspekcije, auto plac, piljarnicu, pijacu, tezgu, ograda koja prikriva “pozadinu”, kućicu za psa, bazen, instalacije, ukrasna ograda, ograda za šaht, wc, magacin, ulična ograda, komšijska ograda, granicu parcele, privremena ograda, parking za kola, motor, bicikl, skuter, trotinet, elektromobi, kvad itd.

Art modeli – unikati

Ograde sa oslikanim motivima naših umetnika ili dizajnera. To su ulepšani modeli ograda koji u sebi imaju element više. Tarababe su pozadina za male slike koje oplemenjuju prostor.

Šta vam je potrebno za ugradnju?

Od vašeg alata za ugradnju ograde potreban vam je samo čekić; od nas dobijate ekserčiće. U nastavku možete videti uputstvo za postavljanje.

Postavljane na zemljanoj površini – šiljci

Na zemljanoj površini ograda se ubada u zemlju sa dobijenim šipkicama.

Postavljane na ravnoj površini – T postolje

Za tvrde površine (beton, parket, tepih) treba da naručite naše T nosače i zašrafite ih na naznačeno mesto na tarababi. Postoje i dve rupe na podnom delu T nosača, njih po potrebi možete da zašrafite u pod i tako ih fiksirate.

Uputstvo za postavljanje ograde

1. Otpakovati paket
2. Poređati tarabe u red na ravnoj površini i sa meračem podesiti isto odstojanje između njih
3. U useke možete ubaciti lepak za drvo
4. U useke na ogradi ubaciti dve poprečne letve i na spojevima ih zakucajte ekserom
5. Odnesite ogradu do mesta gde hoćete da je postavite.
6. Zabodite ogradu na željeno mesto
7. Kraj

Baštenski Nameštaj

Vidi sve proizvode