Paravan u boji loga kompanije


Japanski paravan klasik sa pleksiglasom u boji loga kompanije. Boja kao sastavni deo imidža preduzeca je sastavni deo predstavljanja u javnosti.

Paravani na elegantan način obavljaju funkciju pregrađivanja prostora, ovakve pregrade to čine sa stilom i funkcionalno. Možete naručiti pregrade u boji vašeg preduzeća, Office pregrade, Kancelarijski paravani, klizna vrata: www.ambijentdizajn.com

elegantan nacin za pregradjivanje prostora office pregrade kancelarijske natur boja drveta prirodan izgledboja kompanije logo crvena narandzasta crna boja zuta zelena braon cokolada

Šta boje govore o kompanijanama

Pokrećete kompaniju ili samo želite da promenite imidž već postojeće? Ambijent Dizajn je istražio kako boje utiču na percepciju vaše kompanije.

Crvenu boju koriste oni koji se žele pokazati kao moćna kompanija. Crvenu boju koriste Virgin Group i Coca-Cola koje su u grupi najvećih kompanija na svetu, a crvena je i zaštitni znak Christiana Louboutina.

Zelena boja je boja novca i zavisiti, ali u isto vreme simbolizuje i ekologiju. Zelena je atraktivna boja za kompanije koje žele da privuku mlade ljude koji podržavaju borbu za zdraviju okolinu. Upravo se Starbucks ponosi svojom odgovornošću prema okolini i zbog toga je simbol te kompanije sirena na zelenoj podlozi.

simbolizovanje plave boje za kompaniju facebook boja simbolizuje mirnocu i komunikaciju da bi na drustvenim mrezama privukla klijente

Logičnost, mirnoća i komunikacija su ono što simbolizuja plava, ali je važno odabrati pravi ton kako kompanija ne bi delovala hladno i tako odbijala potencijalne klijente. Plavu boju kao svoj simbol koriste sve veće društvene mreže poput Facebooka, Twittera i LinkedIna.

Luksuz i kvaliteta vezuju se uz ljubičastu boju, ali s njom treba biti oprezan jer se često može povezati s neukusom i prevelikim kičem tako da ju je dobro kombinovati i s nekom drugom bojom.

Ako niste sigurni da je ljubičasta boja koja će prezentovati luksuz vaše kompanije onda se radije odlučite za crnu koja je i simbol otmenosti i ekskluzivnosti. Crnu kao simbol najčešće koriste velike modne kuće poput Chanela.

 

bela boja zuta boja je simbol McDonald simbolizuje raspolozenje zabavu hranu srecu cvece zeleno stan uredjenje zelenilo cvetno jednostavno metal zemlja vatra elementi

Veliko žuto M je simbol McDonald’sa, a žuta simbolizuje prijeteljsko raspoloženje i zabavu, što ova kompanija i želi da poruči svojim potencijalnim klijentima. Osim toga, žuta je najvidljivija boja na dnevnom svetlu.

Ružičasta je simbol nežnosti i seksipila. Kompanijama poput Victoria’s Secreta ona je postala zašitni znak, a taj slavni proizvođač donjeg rublja ima i celu liniju proizvoda nazvanu Pink.

Čokolada je prvo što vam padne na pamet kad se setite smeđe, no ona uz to simbolizuje toplinu i sigurnost. Zbog toga je najčešće koriste kompanije poput kuriske službe UPS ili bezbednosnih kompanija.

Ambijent Dizajn je odabrao svetlo plavu boju kao boju za predstavljanje, ta nijansa opušta i želi da ukaže na to da klijenti koji izaberu nameštaj te kompanije mogu da budu opušteni i sigurni u tim proizvodima. Japanski nameštaj je izvorno u harmoniji i u skladu sa okruženjem.

Branislav Mitić
https://namestajdizajn.wordpress.com/2015/05/20/boja-logo-kompanije-hemofarm/Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com