Šine za vrata - ambarska vrataNovi estetski zahtevi koji se pojavljuju, usmerili su nas da napravimo nove šine i točkice za klizna vrata. Novi klizni sistem napravljen u Ambijent Dizajnu (2013 god.) je posledica potrebe da se na našem tržištu pojave čvrsti, stabilni i lepo dizajnirani točkići.

Dosadašnja ponuda okova za klizna vrata je bila ograničena i najvećim delom iz uvoza. Sada možemo da zadovoljimo sve specifične potrebe kupaca i napravimo ono što njima najviše odgovara.
Ovakve šine će zadovoljiti sve Vaše potrebe za kliznim vratima u enterijeru i eksterijeru. Ovo su neki od modela koji kombinuju rustičan izgled sa modernim izgledom prostora. Pravimo ih sa doživotnom garancijom jer naš okov je napravljen da traje.

klizna vrata sine tockici okov napravljeno u Srbiji made in Serbia dozivotna garancija sine tockici tockovi klizenje rustic  
Ako imate moderan ili tradicionalan enterijer u stanu rustična vrata donose senzibilitet ambijentu. Štede prostor i nisu jednolična kao obična vrata već predstavljaju svojevrstan ukras u prostoru.

kliyna vrata okov napravljeno cvrsto dozivotna garancija novi sad beograd kragujevac ambijentdizajn rusticna enterijer sine klizaci tockici 350e sa ugradnjom

Vrata pravimo u različitim dezenima bojama i kombinacijom materijala. Klizna vrata za svačiji ukus i džep.

boje vrata po meri sine klizaci okov made in serbia kvalitet enterijer i eksterijer u vasem domu kuci kupatilu ili dnevnoj sobi

Montaža: veoma je bitno da zid u koji se montira šina bude čvrst. U zavisnosti od dužine šine na šini se buše 3,4,5 otvora. Teoretski i praktično količina rupa tj. šrafova definiše maksimalnu nosivost vrata. Tako da tezina vrata moze da bude 250kg ali i više.

Cena:
- Točkovi za jedna vrata: 55€

- 2m šine: 25€
- 3m šine: 35€
- 4m šine: 43€
- 5m šine: 50€
- 6m šine: 58€

U paketu se dobija:
- L vođica za pod (dimenzije 5cm x 2,5cm)
- L graničnik za šinu (dimenzije 5cm x 2,5cm)
- Šrafovi, tiple i odbojnici

www.ambijentdizajn.com
17.07.2013

Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com