Ambarska vrata u modernom enterijeru


Ambarska klizna vrata uvek mogu da budu dodatni ukras u prostoru

Obično sadrže detalj u u obliku slova Z,X,T koja predstavljaju stari način pričvršćivanja. Šira vrata su odlična za pregrađivanje manjih prostora kao što su mini-kancelarije. Na kraju radnog dana jednostavno zatvorite svoj radni prostor.

kancelarije ambarska vrata kao ukras klizanje umesto njihanja je dobra tehnika vrata sa cvorovima borovina stabilnost sine klizaci cvrstina ambarska vrata rusticna vrata sa prozorima kao ukras u prostoru

Različite kreacije

Za one koji žele da dodaju boju u svoj ambijent ali se boje da naglase zidove, ambarska vrata omogućavaju odličnu fokusnu tačku i površinu na kojoj se možete igrati. Opredeljenje za vrata koja se kližu umesto da se njišu, daje vam više prostora na podu što je odlično za manje prostorije. Za manje prostore je neophodno da se izaberu vrata koja se kližu umesto vrata koja se otvaraju u luku.

ambarska vrata u modernom enterijeru kao kreativni momenat
Handmade: Ambijent Dizajn; Zoran & Branislav

Kada imate vrata sa šarkama ispred njih nemožete da stavite ništa a ispred kliznih ili ambarskih vrata možete da postavite šta poželite Veoma bitna stavka pored samih vrata je i njihov sistem kačenja. Klizna šina je samo deo celog sistema, ali jedan od veoma značajna. Postoje zidne i podne šine, a sami ćete odabrati način otvaranja vrata. Za masivna i teška vrata je bitno da sine budu čvrste i stabilne, takođe je bitno da zid nije od gipsa. Japanska klizna vrata na primer nisu teška i ne zahtevaju specijalne šine.

Cenovnik ambarskih kliznih vrata možete pogledati ovde

Ambijent Dizajn
Branislav Mitić
08.06.2015Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com