Elegantna klizna vrata


Prostor namenjen za plakare, police ili vrata može biti iskorišćen za postavljanje japanskih kliznih vrata. To su vrata koja su napravljena od drveta, ramovi i letvice su od jelinog drveta a pozadina je od pleksiglasa (klirit) ili pirinačnog papira iz Japana. Prave se po meri, prvo se uzmu dimenzije na licu mesta i onda se u roku od 15 dana ugrađuju. Postoje različiti dezeni letvica unutar okvira, najčešće pravimo model klasik i model linea; takođe može dezen po Vašem izboru.

 americka japanska ili srpska klizna vrata ili klizna stjena od drveta pleksiglasa i papira u vasem domu sa dezenima letvica i u gradnjom osnovni modeli su linea i klasik a pravimo i po dizajnu narucioca musterija uzimamo dimenzije na terenu a potom za 15 dana ugradjujemo
Dečija soba

Boja je takođe po Vašem izboru, možete izabrati u ton karti ovde. Farbamo tj. toniramo drvo sa bajcom a zatim lakiramo u više slojeva, na taj način drvo zadržava svoj prirodan izgled i strukturu.

boje drveta su po vasem izboru  bajc lak mat ili sjaj sine su visece
Handmade: Ambijent Dizajn; Zoran & Branislav


Handmade color: Ambijent Dizajn; Saša P

Šine za koje ugrađujemo prilagođavamo potrebama prostora i želji korisnika. Šine na plafonu ili sistem šina sa vođicama na plafonu i u podu.
Ovakva vrata nisu samo obična vrata već predstavljaju i svojevrstan ukras u prostoru.

Cenovnik kliznih vrata možete pogledati ovde


Branislav Mitić
Ambijent Dizajn
22.06.2015Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com