Ambarska vrata sa industrijskom Šinom


Vrata od prirodnih i čvrstih materijala, drvo i čelik ostavljaju utisak jedinstvenog elementa enterijera. Predstavljaju svojevrstan ukras, imaju „dodatnu“ vrednost, štede prostor. Vrata koja možete da vidite na slikama smo napravili našoj mušteriji u Beogradu, postoje standardni modeli i modeli po narudžbi. 

ofarbana u crno industrijska sina ne pravi buku jer je napravljena od specijalnih materijala cvrsti zidovi posebna tehnika

Vrata su pričvršćena na jakoj industrijskoj šini koja je prilagođena potrebama enterijera. Masivna šina u crnoj boji odaje utisak čvrstine i nečeg originalnog u prostoru. Ofarbana je u crnu boju a farbamo je u paleti boja za metal. Točkići su tako napravljeni da neprave buku prilikom kretanja po šini. U suprotnom bi metal strugao o metal i pravio buku koja bi smetala ostalim stanarima ili komšijama.

 industrijska sina sa ambarskim vratima prilagodjeno potrebama enterijera
Predsoblje i ulaz u spavaću sobu

Dužina šine je neograničena. Ukoliko su zidovi dovoljno čvrsti tj. nisu od gipsa tezina vrata koja mogu da se zakače je takođe velika. Vrata su od drveta i napravljena su posebnom tehnikom; tako da odaju utisak dugovečnosti a ustvari su od potpuno novog i suvog drveta. Takvo drvo može da asocira na planinske kućice i vikendice ili podseca na detinjstvo, selo i raspuste provedene na selu. U uređenju enterijera vlada trend kombinacije modernog u kombinaciji sa "starim" elementima nameštaja poznat po nazivu Šabby shik stil.

vrata ambarska srbija beograd novi sad
Handmade: Ambijent Dizajn; Zoran & Branislav

tockici od specijalnih materijala tako da neprave buku drvena vrata
Handmade color: Ambijent Dizajn; Saša P

industrijska sina rusticna

Šine i vrata koje ugrađujemo prilagođavamo potrebama prostora i želji korisnika.
Uz pomoć Ambijent Dizajna možete imati lepo uređen enterijer sa stilom.

Branislav Mitić
Ambijent Dizajn
10.07.2015Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com