Vrata koja propuŠtaju svetlost


Japanska vrata sa svetlosnim nijansama od dnevnog sunčevog svetla ili osvetljeno sijalicom ili led rasvetom. 4 krila, svako je po 40cm a visina je 240cm, na 4 šine. Kada se krila smaknu u jednu stranu obezbeđuju veći prolaz, takođe mogu da se postave 2 krila levo i 2 krila desno, mogu da budu poluotvorena i zatvorena. Papir je otporan na eventualnu vlagu, ustvari prskanje papira sa vodom je način održavanja, posle orošavanja papira on se osuši, zategne i osveži.

vrata koja propustaju svetlost i formiraju lepe svetlosne nijanse daju prolaz a otporna su na vlagu
Fotografija: Branko A, Maribor, Slovenija 10.08.2015.

Pozitivan utisak prilikom ulaska u stan … lepa unutrašnja klizna vrata i komentari na koji smo navikli „kako su lepa vrata“, „gde ste kupili vrata“, “divna su vrata“.... i preporuka za Ambijent Dizajn.

lepa vrata imate u stanu a gde ste ih kupili upita komsinica ah divna su vrata preporucujem vam ambijent dizajn saljemo ih i u sloveniju, sta iz japana, ma ne prave ih u novom sadu made in serbia
Fotografija: Nevenka A, Maribor, Slovenija 10.08.2015.

Vrata po meri i želji korisnika, uz konsultaciju sa tehničkim i dizajnerskim personalom Ambijent Dizajn prilagodite prostor vašim estetskim potrebama. Naša misija je: Jedinstveni nameštaj za svakodnevni život. Nazovite, opravdaćemo Vaše poverenje

nasi dizajneri i tehnicka podrska ce vam pruziti besplatan savet za odabir jedinstvenog namestaja za svakodnevni zivot


Branislav Mitić, Ambijent Dizajn 16.08.2015

Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com